non paint pro logo
Vervoer

autopoets cursus kosten weten?

Zou jij graag de autopoets cursus kosten willen weten? Dan ben je bij nonpaintpro.nl op het goede adres. Hier kan je precies de autopoets cursus kosten zien. De kosten van een autopoets cursus kunnen verschillen. Dit verschilt per bedrijf die deze cursussen geeft. 

non paint pro

Wat is een autopoets cursus?

Een autopoets cursus is een cursus die gaat over het zo professioneel poetsen van je auto. Deze cursus is ook toe te passen bij voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens of busjes.De cursus autopoetsen gaat op stappen.  De cursus over het poetsen van de auto op een professionele manier gaat als volgt.

  • Je begint met het oordelen van de lak staat en misschien de eventuele schade op je auto. En hierbij wordt er advies gegeven over hoe je het beste deze plekken kan gaan poetsen
  • Dan ga je over naar de les over het gebruik van de gereedschappen en middelen. Hier gaat het over het poetsen en polijsten van verschillende voertuigen.
  • Dan worden er verschillende manieren laten zien waarop je verschillende stoffen zoals kunstof, leer en stof kunt schoonmaken. Er zijn verschillende technieken die het zo goed mogelijk laten verlopen. 
  • Hierna mag je zelf deze cursus over autopoetsen in praktijk brengen bij verschillende auto die bij deze cursus aanwezig zullen zijn. Dit is ook toe te passen aan andere voertuigen.

De autopoets cursus kosten zijn: 375 p.p. ex btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Voor meer informatie kan je naar de website: nonpaintpro.nl