Zakelijk

Belastingadvieskantoor Hejo advies in Rotterdam

Als jij op zoek bent naar een goed belastingadvieskantoor in Rotterdam, dan kan ik jou Hejo advies van harte aanbevelen. Zij werken al een aantal jaren voor mij en altijd tot mijn volle tevredenheid!

Belastingadvieskantoor Hejo advies in Rotterdam ondersteunt en adviseert

Enkele jaren geleden heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet. Ik was toen vooral bezig met het werven van klanten en dus opdrachten. Ik wist natuurlijk dat er ook belastingaangiftes en dergelijke gedaan moesten worden, maar die taken lagen mij helemaal niet. Daarom heb ik al snel contact gezocht met Hejo advies. Sindsdien ondersteunen zij mij op verschillende gebieden. Dat is echter niet het enige, ook adviseren zij mij over allerlei financiële zaken. Ik ben hier erg blij mee, want zij nemen echt een grote taak van mij over en daardoor heb ik veel meer tijd over mezelf te richten op de werkzaamheden die ik leuk vind om te doen.

Belastingaangiftes doen

Elk kwartaal moet natuurlijk de BTW-aangifte gedaan worden. Ik lever mijn gegevens aan bij Hejo advies en de rest doen zij. Echt ideaal! Met de jaarlijkse aangifte gaat het hetzelfde. Soms krijg ik nog een telefoontje, omdat zij nog een vraag hebben, maar zelfs dat is meestal niet het geval. Dus Hejo advies is voor mij echt een geweldige ondersteuning!