Wonen

Corbusier Stoel

De Corbusier stoel is een ontwerp van de bekende Franse ontwerper Le Corbusier en zijn ontstaan vanaf 1928. De ontwerper bedacht en creeerde eerst zelf meubelen maar het bedrijf kreeg pas echt een flinke impuls toen een architect zich bij de de ontwerpstudio voegde die unieke stoelen ging ontwerpen voor Le Corbusier. De meubelen hadden een voor die tijd stijlvol en klassiek ontwerp en waren heel comfortabel. Door bepaalde aspecten uit de architectuur erin te verwerken kregen de meubels een heel aparte en voor die tijd ook vernieuwende stijl.
Het bedrijf bleef constant vernieuwen maar hield wel dezelfde lijn en stijl vast in de volgende ontwerpen, waardoor een hele reeks ontstond van herkenbare stijlvolle meubelen.

Corbusier stoel kopen

Bij Daamen Interieur kunt u terecht voor de klassieke stoelen van Corbusier, maar ook voor de wat meer elegante en modernere stoelen. Met onze ruim veertig jaar ervaring in interieur inrichting weten wij precies welke stoelen van Corbusier wij dienen te tonen aan onze klanten. Door het gebruik van de duurzame materialen en juiste kleuren hebben wij altijd de juiste Corbusier stoelen in huis die u nodig heeft om ook uw inrichting een klassiek en tijdloos karakter te geven.