Mode

De herentrends voor deze winter

De zomer is zo goed als voorbij. De warme dagen liggen weer achter ons en de koude winteravonden in het verschiet. Tijd dus om de kleding daar weer op aan te passen. In deze blog bespreek ik de trends voor deze winter. Zo weet jij zeker dat je er warm maar ook stijlvol bij loopt. Lees je even mee?

Warm en comfortabel

Zoals ik al zei, warmte. Voor mij is niets belangrijker dan dat ik het lekker warm heb in de gure wintermaanden. Persoonlijk ben ik altijd al meer fan geweest van de zomer maar ik kan niet onder de andere helft van het jaar uit, en als ik heel eerlijk bent, heeft het ook wel iets. Truien, leuke sokken en verschillende accessoires maken niet alleen dat je goed aangekleed bent tegen het weer, ze geven je outfit ook nog eens een boost.

Terug naar de jaren 20

Wijt het aan televisieshow zoals Peaky Blinders maar de jaren ’20 look is weer helemaal in. Als een echte gentleman gaat iedereen over straat. Met lange jassen en netjes gesneden broeken. Op de website van Veja heren vind je kwaliteitskleding die stijlvol is en overal bij te matchen valt. Zo heb je een kast vol met verschillende outfits zonder dat je er een extra kast bij moet kopen.

Accessoires maken de man

Accessoires dragen enorm bij aan het afmaken van de outfit. Met de juiste extra’s maak je van een simpele broek en blouse ineens een mooi geheel waarvan het lijkt alsof er moeite ingestoken is. De baker boy pet is helemaal in en past goed bij de eerdergenoemde lange jas en geprinte broek. Daarnaast zorg je voor die warmte door een goede kwaliteitssjaal te kopen in een neutrale kleur. Die gooi je zo om als je naar buiten gaat, zonder dat hij vloekt met wat je aan hebt. Zelfs als je niet zo van mode houdt en het je niet zoveel kan schelen, zorg je er op deze manier voor dat je, zonder al te veel moeite, er verzorgd uitziet. Zet een paar van deze schoenen eronder: www.vanarendonk.nl/dames/veja-dames-sneakers/  en je bent helemaal klaar om te gaan. 

Goed lijf in een goede outfit

En die verzorging is ook belangrijk buiten je kleding. Nu het weer kouder wordt, zijn we geneigd meer binnen te zitten. Maar juist nu is die doorbloeding heel belangrijk. Gewoon op de voeding blijven letten dus, en die tripjes naar de sportschool niet overslaan. Kerst komt eraan en dan gaan we weer helemaal los, mét de beste kledij.

Reacties uitgeschakeld voor De herentrends voor deze winter