hoortoestel
Medisch

Een hoortoestel aanschaffen

Onlangs heb ik een hoortoestel aangeschaft. Ik was erachter gekomen dat ik niet veel meer mee kreeg uit mijn omgeving. Zelfs de vogeltjes hoorde ik niet meer fluiten. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij een audicien in de buurt. Hier heb ik diverse testen gekregen en hieruit bleek dat mijn gehoor inderdaad erg achteruit was gegaan.

Met deze uitslag was het nodig om een gehoorapparaat aan te gaan schaffen. Hierop kreeg ik diverse modellen om uit te proberen. De audicien heeft mij diverse modellen laten passen, maar niet alles zat goed. Dat is per persoon anders.

Het is een Phonak hoortoestel geworden

Het was even uitzoeken welk model het beste bij mij zal passen. Echter de kleur kon ik zelf bepalen en daar was ik wel erg blij mee. Voorheen had je weinig tot geen keuze, maar nu zijn deze modellen er in leuke kleurtjes te bestellen.

Vanaf het moment dat ik mijn hoortoestel had, merkte ik al een heel groot verschil. Buiten hoorde ik de vogeltjes fluiten en op verjaardagen kon ik mij weer aan een gesprek deelnemen. Er zijn heel veel verschillende modellen beschikbaar en speciaal ontworpen voor jou. Ieder mens is namelijk anders en wat bij de ene goed is, kan bij de ander misschien helemaal niet passen. Meer weten over deze gehoorapparaten, neem dan contact op met de audicien bij jou in de buurt.