Geen categorie

Een nieuwe garderobe voor de lente

Nu de lente echt gaat beginnen en april heeft gedaan wat ie wilde, kunnen we echt gaan denken aan een lente outfit. We hebben de afgelopen dagen verschillende weersomstandigheden op 1 dag gehad. Van zon, tot sneeuw, van kou tot regen. We hebben het allemaal voorbij zien komen. Maar daar hebben we wel weer even de truien voor uit de kast moeten pakken. Maar die kunnen we nu, voorlopig, lekker weer weg stoppen. Dus laten we weer een begin maken aan onze lente en zomer garderobe. 

 

Is jouw lente garderobe al klaar?

Wanneer je een nieuwe garderobe gaat aanschaffen of verder gaat vullen, doe je natuurlijk goed kijken naar wat je allemaal nodig hebt. En je hebt natuurlijk wanneer je herenkleding gaat zoeken, andere keuzes dan wanneer je dameskleding gaat zoeken. Wat dat betreft hebben de dames onder ons natuurlijk veel meer keuze. Maar dat kan het ook allemaal een stukje moeilijker maken. Maar het is wel goed wanneer je ook goed kijkt naar wat je al in jouw garderobe hebt hangen. Want dubbele items, ja daar moeten we natuurlijk niet aan denken. Het is wel zo fijn wanneer het wel weer allemaal iets aan elkaar toevoegt zonder dat het allemaal hetzelfde is. 

 

Voor elk moment een outfit

Je gaat natuurlijk niet de gehele dag in je nette werk kleren zitten. We hebben natuurlijk ook avonden of weekenden dat we iets casuals aan willen of iets om in te relaxen. Zo is het ook fijn om altijd een paar pantoffels heren en dames te hebben. Want zo kan je ook lekker relaxed op de bank ploffen in de avond. Want je hoeft natuurlijk niet altijd elke avond weg. Nu kunnen we niet echt ergens heen, maar toch. Wanneer dat wel kan is het ook wel eens fijn om lekker rustig wat tijd voor jezelf te nemen en nergens aan te hoeven denken.

 

Hoe ziet jouw favoriete outfit eruit?

Iedereen heeft natuurlijk een eigen favoriete outfit. Een outfit die ze het liefst elke dag dragen, dag in dag uit. Maar dat gaat helaas niet altijd, dat is dan natuurlijk wel jammer. Dus het is wel fijn wanneer je meerdere favoriete outfits hebt. Dan kan je natuurlijk wel meerdere dagen je favoriete outfit aan. Helaas kunnen we niet elke dag een favoriete outfit aan. Want je, de was bestaat ook nog. Maar zolang jij je goed voelt in een outfit is het natuurlijk al heel erg belangrijk en fijn. 

Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe garderobe voor de lente