Zakelijk

Extra handjes nodig

Zoals dit bij veel bedrijven het geval is, hebben wij het vaste periodes in het jaar heel druk. Die periodes hebben we dan extra mensen nodig. Ze moeten dan snel ingewerkt kunnen worden, zodat ze vrijwel direct mee kunnen draaien. Het is niet altijd eenvoudig om goede krachten te vinden die bereid zijn alleen een bepaalde periode werkzaam te zijn. We werken daarom vaak met studenten en freelancers. Al snel hadden we door dat het ons veel te veel tijd kostte om zelf steeds op zoek te gaan naar de juiste mensen. We hebben daarom verschillende uitzendbureaus benaderd om ons hierbij te helpen.

De beste

Na een paar jaar ervaring, kwamen we erachter dat we met name met een uitzendbureau ridderkerk goed contact hadden. Ze namen de moeite ons goed te leren kennen en begrepen naar wat we zochten in mensen. Al snel belden we hen als eerste als we weer mensen zochten. Zij anticipeerden uit zichzelf op onze drukke periodes door zich specifiek te richten op de soort kandidaten die wij regelmatig nodig hadden. Hierdoor verliep het aannemen van mensen veel sneller dan voorheen. Bij hen kunnen we erop vertrouwen dat alles snel en accuraat verloopt en dat is een verademing als er weer een hele drukke periode aankomt en het werk zich opstapelt. In een bedrijf ben je er natuurlijk steeds op gericht processen en kwaliteit te verbeteren. Soms is het dan nodig in te zien dat je bepaalde processen het beste kan uitbesteden. Maar dan moet je er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat je daarvoor de juiste partij hebt ingeschakeld. Investeer daarom in die keuze door het bureau goed te leren kennen en laat hen het bedrijf ook goed kennen. Let erop of je snel wordt begrepen en de services zijn zoals je verwacht. Zo niet, zoek dan naar een ander bureau. Zodra alles soepel verloopt en je er geen omkijken meer naar hebt, weet je dat je de beste te pakken hebt.

Blije collega’s

Ook voor de werknemers is het belangrijk dat ze bij een goed bureau zitten. Je wil natuurlijk blije collega’s en daarom is het ook in jouw belang dat je een goede partij inschakelt. Mensen voelen zich gewaardeerd als alles goed geregeld is en afspraken worden nagekomen. Daarvoor is goede communicatie uiteraard essentieel. Zeker als het erg druk is, wil je geen zorgen over bijvoorbeeld een correcte afhandeling van de uitbetaling. Medewerkers zullen zich daardoor meer betrokken voelen en volle inzet tonen. Een goed uitzendbureau weet wat essentieel is en neemt veel werk uit handen. Maak dus een bewuste keuze bij het uitzoeken van het juiste bureau en geniet van de voordelen die het oplevert werk uit te besteden!

Reacties uitgeschakeld voor Extra handjes nodig