Fabius MBO opleidingen
Opleiding

Fabius MBO opleidingen

Met Fabius MBO opleidingen kun je allerlei diploma’s behalen. De opleidingen van Fabius MBO opleidingen duren tussen de 8 en 45 weken en leveren altijd een diploma op. Dan moet je natuurlijk wel het examen aan het eind van de opleiding halen. De slagingspercentages van Fabius MBO opleidingen liggen hoger dan het landelijk gemiddelde, dus je kansen zijn bij deze opleidingen beter dan bij de meeste andere instanties. Fabius MBO opleidingen zijn er voor kantoorwerkzaamheden en boekhouding.

Eén les per week

Het voordeel van Fabius MBO opleidingen is dat je maar één les per week hoeft te volgen en dat er ruim 50 leslocaties verspreid over Nederland zijn. Je kunt dus gerust bij jou in de buurt een leslocatie vinden. Wie overdag werkt, kan in de avond daarnaast lessen volgen. Het is ook mogelijk om lessen te volgen in de ochtend. Je wordt drie uur per week in de klas verwacht, dat is op één dag per week. Bekijk alle leslocaties en opleidingen op de website van Fabius MBO opleidingen. 

Fabius MBO opleidingen

Twee diploma’s halen in een jaar

Veel van de opleidingen starten met de opleiding tot administratief medewerker. Deze duurt 30 weken en wordt afgesloten met een examen. Je kunt met dit diploma allerlei vervolgopleidingen volgen van Fabius MBO opleidingen. Dit is dus een goede basis en in combinatie met een vervolgopleiding levert dit je bovendien twee diploma’s op. En dat voor drie uurtjes per week voor een aantal weken. Je moet daarnaast wel je huiswerk maken als je je goed wil voorbereiden op het examen. Bekijk de website van Fabius MBO opleidingen voor alle opties. 

Reacties uitgeschakeld voor Fabius MBO opleidingen