Veiligheid

G4s Almere helpt u een BHV diploma te behalen!

Wilt u graag uw BHV diploma halen? Dan is G4s Almere iets voor u! G4s Almere  is een organisatie die zich inzet voor de veiligheid van de mens. U leert dus in verschillende situaties op de juiste manier te reageren. Een BHV diploma houdt niet alleen in dat u mensen met letsel kunt helpen maar ook kunt u in het geval van gevaar dreiging correct reageren. Bijvoorbeeld bij brand, een gaslek maar uiteraard ook bij letsel.

De volgende punten worden bij G4s Almere uitgebreid aan bod gebracht

  • U leert het bestrijden van een kleine brand, wanneer u zelf een brand onder controle kunt houden of hem zelfs kunt blussen is dit natuurlijk gewenst. Zo voorkomt u grotere schade aan het pand/huis. U moet uiteraard wel weten waardoor de brand is ontstaan, u kunt namelijk niet alle branden blussen met water, bijvoorbeeld heet vet kunt u niet blussen met water dit geeft alleen maar een grote steekvlam en dus een nog grotere brand. Ijzer of staal dat brand heeft een dermate hoge temperatuur dat water per direct zal verdampen en dus kunt heeft dit geen zin. Dit zijn een aantal voorbeelden, het is wel belangrijk om te weten waarmee u welke materialen moet blussen.
  • Ook leert u evacuatie van een pand of een huis. Wanneer iedereen maar begint te rennen wordt het een ongecontroleerd zooitje en bent u het overzicht kwijt, het is dus belangrijk dit te kunnen.

U leert bij G4s nog veel meer maar daarvoor zal u uzelf moeten aanmelden bij G4s Almere!