Geen categorie

Geef jouw huis een make-over met deze tips!

Zo nu en dan zijn we ons interieur zat en willen we iets totaal anders. Of dit nu gaat om een ander kleurtje op de muren of een complete renovatie. Het blijft altijd weer leuk om spulletjes uit te zoeken en moodboards te maken voor jouw nieuwe droomwoning. Maar hoe pak je zo’n make-over aan? Wij vertellen het je graag.

Accessoires vervangen

De meest voor de hand liggende manier om je huis op te knappen met zo min mogelijk inspanning, is door je bestaande accessoires te vervangen door nieuwe. Vaak heeft je interieur een aantal basiskleuren en een aantal accentkleuren. Deze accentkleuren kun je makkelijk om de zoveel tijd weer veranderen, zolang deze goed passen bij je basiskleuren. Koop zo bijvoorbeeld leuke kussentjes, kleedjes of vazen en match deze met je bestaande meubels.

Verlichting

De verlichting in huis in onwijs belangrijk als het gaat om het creëren van een gezellig sfeertje. Deze sfeer kun je ook heel makkelijk dus weer aanpassen als je simpelweg de verlichting in huis omgooit. Zo zie je de laatste tijd veel hanglampen van glas en worden overal door het huis spotjes geplaatst. Overweeg bijvoorbeeld een traprenovatie met Ledverlichting, waarbij spotjes onder de traptreden worden geplaatst. Dit geeft een leuk en speels effect in het trappenhuis.

Grotere verbouwing

Bij een grotere verbouwing kun je denken aan muren die worden doorgebroken, opnieuw geplaatst of trappenhuizen die worden verbouwd. Grote klussen zoals deze kun je het beste uitbesteden en overlaten aan een professional. Zo weet je zeker dat je een goede kwaliteit geleverd krijgt en hoef je zelf niet al die moeite te doen. Vaak kun je een offerte aanvragen en krijg je precies het bedrag te zien voor de renovatie gebaseerd op jouw wensen, zoals een traprenovatieprijs of een offerte voor een uitbouw.

Reacties uitgeschakeld voor Geef jouw huis een make-over met deze tips!