lifestyle

Het beste quarantaine cadeau!

Thuiszitten lijkt inmiddels het nieuwe normaal te worden. Na al die maanden hebben de meeste mensen hun dagelijks leven zo goed als mogelijk ingericht op zoveel mogelijk binnen zijn. Er zijn minder mensen op de weg, kantoren zijn leeg en de meeste consumenten bestellen hun wensen online.  Waar het voor de een saai is, is het voor de ander een oase van rust. Maar op sommige dingen moeten creatieve oplossingen bedacht worden. Feest vieren is niet meer hetzelfde. En dan niet alleen de nachtelijke avonturen voor de jongeren, maar ook het vieren van verjaardagen, de housewarming, familie bijeenkomsten, al deze gelegenheden hebben een andere sfeer gekregen. En als dat anders moet, dan moet er ook iets creatiefs bedacht worden op het geven van cadeaus. Want met een HEMA-cadeau bon maak je iemand in deze tijd toch iets minder blij als de winkels dicht zijn.

Pantoffels

Het lijkt vanzelfsprekend maar geloof me, dat is het alles behalve. Bijna niemand heeft meer pantoffels tegenwoordig! Natuurlijk is het belangrijk dat je van te voren even onderzoek doet naar of iemand het al heeft maar voor een relatief lage prijs kun je hele toffe pantoffels dames of instappers heren kopen. En wie wil nou niet op z’n gemakje een lekker ontbijt maken met warme voeten!

Een origineel boek

Voor de lezers altijd een hele goede keuze: een boek. En zelfs voor de niet lezers kan het heel tof zijn. De meeste boekenwinkels hebben vaak belezen werknemers die hele goede tips kunnen geven zodat je niet zelf naar een origineel boek op zoek moet. Kies bijvoorbeeld voor een op televisie besproken boek, of een boek dat een goede recensie heeft gekregen in de krant. Dan zit je altijd wel goed.

Een verrekijker

De natuur is de nieuwe dierentuin, de nieuwe bioscoopfilm en zelfs het nieuwe terrasbezoekje. Steeds meer mensen ontdekken de natuur. Een verrekijker geeft daar een nieuwe dimensie aan. Wanneer je iets in de verte ziet, kun je dat meteen heel goed zien. Een verrekijker is leuk voor de beginnende wandelaar, maar ook voor iemand die al veel ervaring heeft.

Een toffe print

Hiermee maak je niet alleen degene blij die het cadeau mag ontvangen, maar je steunt ook de betreffende kunstenaar. Het kost misschien wat tijd om wat tofs te vinden maar er zijn een hele hoop ontwerpers die toffe prints voor een relatief lage prijs verkopen. Voor de meeste kunstenaars is het moeilijk om rond te kopen en is het verkopen van prints een creatieve oplossing en voor iemand is het heel leuk om te ontvangen omdat het een heel uniek cadeau is.

Reacties uitgeschakeld voor Het beste quarantaine cadeau!