Geen categorie

Hoe blijf je ’s avonds in de tuin toch lekker warm?

Veel mensen kijken uit naar die heerlijke lange zomeravonden, wanneer we tot in de late uurtjes lekker buiten in de tuin kunnen zitten onder het genot van een wijntje. Hoewel we in Nederland veel warme zomers hebben gekend, blijven er natuurlijk zomeravonden bestaan waarbij het redelijk fris kan worden. Dit hoeft natuurlijk geen reden te zijn om binnen te gaan zitten! Zo zijn er een aantal manieren waarop jij heel de avond buiten kan blijven zitten, zonder het koud te krijgen. Ben je benieuwd hoe? Lees snel verder!

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een ideale oplossing voor als je buiten in de tuin wilt zitten, maar bescherm wilt blijven tegen weersinvloeden, zoals wind en misschien zelfs regen. Met een terrasoverkapping blijf je droog bij slecht weer en zit je met warm weer ook gelijk in de schaduw. Super handig dus! Met een overkapping blijft de warmte ook beter hangen op koude avonden, waardoor je dus ook langer buiten kan blijven zitten. Naast dat een terrasoverkapping multifunctioneel is, staat het ook nog eens erg leuk in de tuin!

Warmte met een vuurtje 

Als je lekker warm buiten wilt blijven zitten, is een haard of kachel een ideale oplossing. Naast dat dit voldoende warmte afgeeft, is het ook een échte sfeermaker. Zo kun je kiezen voor een tuinhaard houtgestookt of een afgesloten tuinkachel. Er zijn onwijs veel tuinkachels waar je uit kunt kiezen, dus zal er ongetwijfeld voor jou ook een goede tussen zitten. Doe bijvoorbeeld inspiratie op in winkels of op het internet en vraag ook vooral om advies. Zo weet je zeker dat je een kachel aanschaft die voldoet aan jouw wensen. Wil je liever geen haard of kachel? Natuurlijk bestaan er ook andere vormen van verwarming, waaronder een lounge heater, vuurschaal of vuurtafel.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe blijf je ’s avonds in de tuin toch lekker warm?