iphone-reparatie
Geen categorie

Zo is je kapotte iPhone snel weer gemaakt!

Heb je net je nieuwe telefoon een paar dagen, laat je hem per ongeluk uit je handen vallen.. En natuurlijk is meteen het scherm stuk. Midden in je scherm zit een flink barst waardoor je, je scherm nog maar nauwelijks kan lezen. En nu? Als je telefoon verzekerd is krijg je natuurlijk gewoon een nieuwe scherm of een nieuwe telefoon. Maar wat nou als je telefoon niet verzekerd is? Moet je dan meteen een nieuwe kopen? Natuurlijk niet, je kunt tegenwoordig je telefoon gemakkelijk (laten) maken.

Je telefoon laten maken

Als je scherm gebarsten is of je mobiel is op een andere manier beschadigd dan is deze laten maken bij een telefoonwinkel de meest gemaakte keus. Bij een telefoonwinkel kunnen ze tegenwoordig bijna je hele telefoon repareren en ook bijna ieder merk. Al zijn de Samsung en iphone reparatie toch wel de meest bekende. Echter betaal je wel een hoop voor deze reparatie, zeker als je lang een iphone shop of andere soortgelijke telefoonwinkel gaat. Gelukkig zijn er ook goedkopere zaakjes die voor een zachter prijsje je telefoon weer helemaal op lappen. Echter heb je bij sommige van deze winkels geen garantie en valt af en toe aan de kwaliteit ook nog flink te wensen over.

Je telefoon zelf maken

Een andere optie is je telefoon zelf maken. En dit klinkt misschien lastiger dan het lijkt. Zelf je telefoon maken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als je maar het juiste gereedschap in huis hebt en je jezelf een beetje inleest over de reparatie. Een voorbeeldje! Het scherm maken van je telefoon kun je heel gemakkelijk in maar liefst 15 minuten doen! Maar hiervoor heb je dus wel de juiste spullen nodig. Een zuignapje, een kleine schroevendraaier, lijm, een nieuw scherm, een schoonmaakdoekje en een beetje geduld. Haal eerst het kapotte scherm uit je telefoon. Zorg dat het glas helemaal is verwijderd en dat de randen helemaal schoon zijn. Dit doe je door onder andere de kleine schroefjes los te draaien. Smeer daarna de randen in met lijm en plaats met de zuignap het scherm weer in je telefoon. Duw stevig aan en veeg je scherm daarna schoon met het reinigingsdoekje. En je telefoon is weer helemaal als nieuw! Mocht je er zelf niet uitkomen, op YouTube zijn verschillende tutorials die je eventueel kunnen helpen mocht je ergens vastlopen. Het bespaart je in ieder geval wel een hoop geld.

Reacties uitgeschakeld voor Zo is je kapotte iPhone snel weer gemaakt!