Zakelijk

Jassen borduren, ik heb het helemaal ontdekt!

Ik was al een langere tijd op zoek naar een jas die eens wat anders was dan de standaard jassen die in de winkel hangen. Toen ik op het internet aan het rondstruinen was kwam ik terecht bij een aanbieding om jassen te borduren. Ik hoefde hier niet lang over na te denken, dit is echt wat voor mij! Ik heb meteen een jas besteld en mijn naam hierop laten borduren, hoe leuk!

Voor herhaling vatbaar

Aangezien mijn geborduurde jas zo goed beviel, besloot ik om nog meer jassen te laten borduren maar nu met een ander doel: reclame maken voor mijn bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om je bedrijfsnaam op je jas te laten borduren. Deze heb ik vervolgens uitgedeeld aan wat vrienden die wel een nieuwe jas konden gebruiken. Op deze manier heb je dus eigenlijk letterlijk levende reclameborden rondlopen. En daarbij zitten de jassen heerlijk. Daarbij kan je zowel zomer als winterjassen laten bedrukken dus is het elk seizoen te gebruiken!

Kortom, jassen borduren is helemaal van nu. Daarbij kan je het op vele manieren toepassen dus ik zou het aan iedereen aanbevelen!