koffiebonen proefpakket kopen
Tips

Koffiebonen proefpakket kopen

Online een koffiebonen proefpakket kopen, erg lekker en zeer makkelijk. Via de website van Caffè Duo is het mogelijk om dit te bestellen. Je hebt hier een zeer uitgebreide keuze uit de lekkerste koffie. Weet je niet precies welke smaken jij het lekkerste zal vinden, bestel dan een pakket met meerdere smaken. Elk pakket heeft verschillende smaken en deze is onderverdeeld in vier pakketten. Zo heb je een O-Gusto pakket en hierin zitten verschillende smaken, in totaal vijf stuks. Elke verpakking bevat 16 capsules en deze worden geheel gratis verzonden. Echter gaat mijn voorkeur uit naar vers gebrande bonen en hiervan heb ik dan ook een bestelling gedaan.

Vers gebrande koffiebonen proefpakket kopen

Sinds dat ik een andere koffiezetapparaat heb gekocht was ik op zoek gegaan naar lekkere koffie. Omdat ik nu een apparaat heb gekocht die eerst de bonen gaat malen, voordat er een heerlijk geurend bakje koffie wordt gezet, wilde ik alleen maar verse bonen hebben. Vaak in de winkel hebben ze wel voorverpakte bonen, maar die vind ik niet echt smaken.

Via Caffè Duo heb ik uiteindelijk eerst een proef pakket gekocht. Zodra ik een verpakking open maakte, kwam de heerlijke geur je al tegemoet. Hiermee zal ik zeker de heerlijkste bakjes koffie kunnen zetten.