Wonen

Opbergkisten voor de tuin of terras

De zomer is zo goed als voorbij en dat betekent dat je tuingerief weer zal moeten worden opgeborgen. Maar wat zijn de opties als je bijvoorbeeld geen tuinhuis hebt? Of als je woont in een flatje met een terras? Hierbij geef ik graag enkele opties van opbergkisten voor buiten.

Stalen opbergkisten

Wil je een opbergkist buiten dan heb je heel wat keuze uit stalen boxen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een lounge box? Die ziet er heel modern uit en biedt heel wat opbergmogelijlheden. Bovendien kun je daar ook op zitten en heb je dus een extra lounge zetel. Wil je iets totaal anders, zou je ook voor een minigarage kunnen gaan. Een stalen kist is trouwens heel gemakkelijk in onderhoud en zeker waterdicht.

Houden opbergkisten

Wil je iets rustiek in je tuin maar toch iets handig? Waarom zou je dan niet gaan voor houten opbergkisten? Ook daar heb je keuze tussen verschillende formaten en soorten boxen. Een houten kist is mooier maar ook waterdicht, wat je misschien niet zou verwachten.

In ieder geval is er genoeg reden om voor jezelf eens rustig te bekijken wat je zoekt en waar je geïnteresseerd in bent, er is meer keuze dan je zelf zou denken!