Tips

Opnieuw studeren met de cursus interieurstyling

Na veel twijfel over de nieuwe wending van mijn carrière hakte ik onlangs de knoop eindelijk door en besloot ik … Ik word interieurstyliste! Ik dompel me volledig onder in kleuren, stalen, zetels, stoelen enzovoort. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. In onderstaande blog kan je lezen hoe ik bij die keuze kwam en welke cursus interieurstyling uiteindelijk voor mij de juiste bleek te zijn.

 Het verloop van mijn carrièreswitch

Doordat ik altijd interesse had in visueel aangename ontwerpen en een creatieve ziel heb, ging ik bewust op zoek naar opleidingen en jobs die hierbij aansloten. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn keuze gemaakt had: interieurstyling! Na het maken van deze keuze leken alle puzzelstukjes als vanzelf op de juiste plaats te vallen. Het duurde niet lang voordat ik deze geweldige cursus interieurstyling vond en aan de slag kon. De inhoud sloot perfect aan bij mijn verwachtingen en er was voldoende ondersteuning wanneer ik met specifieke vragen zat. Ik kan iedereen daarom deze cursus van harte aanraden. Ik ben nu in staat om een totaalconcept uit te werken op vlak van inrichting en uitstraling.