Mode

Red Rag enkellaars

Ik vind het belangrijk als ik op zoek ga naar nieuwe schoenen dat deze mijn voeten erg goed ondersteunen. Helaas zijn de schoenen die ik momenteel draag niet bepaald meer geschikt qua ondersteuning waardoor ik genoodzaakt ben om te zoeken naar andere paar schoenen. De Red Rag enkellaars zijn wat dat betreft prachtig! Deze ben ik namelijk tegen gekomen op de website Van Bommel schoenmode. Hier kan je namelijk gemakkelijk shoppen voor een aantrekkelijke prijs, dat maakt het online shoppen nog eens leuk toch?!
logo-nl

Mijn man wilde ook maar al te graag nieuwe schoenen hebben waardoor ik ook voor hem ben gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht ben ik ook terecht gekomen bij hun op de website waar ook hij kon slagen! ideaal natuurlijk aangezien we beide bij één bedrijf kunnen bestellen. Ik heb nog wel even verder gekeken bij hun in het assortiment of ik wellicht nog een paar open schoenen erbij kan bestellen voor de warme dagen in Nederland. Al met al hadden we onze bestelling binnen een paar dagen in huis en sindsdien heb ik geen last meer van mijn voeten! Dit voelt overigens heerlijk!