Regendouche
Geen categorie

Een regendouche maakt je badkamer extra luxe

Een rainshower is bijna niet meer weg te denken in de Nederlandse badkamers. Ook wereldwijd heeft deze douche in veel huishoudens zijn intrede gedaan. Het verschil tussen een regendouche en een normale douchekop is dat de eerste een brede waterstraal biedt waardoor je nog meer ontspant. Daarnaast geeft de rainshower een gevoel van luxe in je badkamer. Een regendouche kan op verschillende manieren gemonteerd worden, namelijk aan de muur, ingebouwd in het plafond of niet helemaal vast aan de muur. Kortom, er zijn vele variaties te bedenken. Je kan ervoor kiezen de rainshower te plaatsen in een cabine, maar het is ook mogelijk om de rainshower te gebruiken met alleen een douchegordijn. Het is maar net wat je zelf het prettigst vindt.

Regendouche

Hoe ziet de regendouche eruit?

De douchekop van een regendouche is meestal rond, maar kan ook vierkant zijn. De douchekop is groter van formaat dan een normale douchekop en wordt door veel mensen als luxer ervaren. Het douchen wordt een ervaring op zich en het comfort zorgt dat je graag onder de douche wilt stappen. Het is wel zo dat hoe groter de douchekop, hoe groter het waterverbruik is. De meeste rainshowers zijn van chroom en gemakkelijk te plaatsen. De douchekop heeft vaak nog een andere kleinere douchekop die je ook tegelijkertijd kunt gebruiken mocht dat nodig zijn. In feite heb je dan eigenlijk twee douches in één. Het voordeel is dat je deze douchekoppen kunt verstellen als dat nodig is. Douchen is nog niet eerder zo luxe en ontspannen geweest als met de regendouche.

Alsof je doucht in de natuur

Beeld je je weleens in dat je buiten in de natuur aan het douchen bent? Een rainshower voelt een beetje alsof je buiten in de regen doucht. Niet alleen is dit gevoel bevrijdend, ook heb je het gevoel dat je echt een verfrissende douche hebt genomen.

Kies het model dat bij je past

Op de website vind je verschillende modellen met elk hun eigen voordelen. Zo kun je kiezen voor een inbouw doucheset met diverse varianten. De prijzen verschillen per douche en het is daarom ook verstandig om te kijken wat het beste in jouw badkamer past. De vorm van de douchekop kan verschillen van rond tot vierkant en je kan daarbij ook kiezen voor een douchekop aan de zijkant. Met zoveel mogelijkheden vind je zeker de douche die bij je past. Douchen hoort aangenaam, ontspannen en verfrissend te zijn.

Reacties uitgeschakeld voor Een regendouche maakt je badkamer extra luxe