Rooster
Zakelijk

Simpel je urenregistratie online regelen

Wil je jouw uren makkelijk kunnen regelen zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is Tamigo het bedrijf die je zoekt. Tamigo heeft een app ontwikkelt die de uren van je werknemers kan bijhouden. Ze loggen ‘S ochtends in en ze loggen weer uit als ze naar huis gaan. Het in- en uitloggen kan alleen op het wifinetwerk van het bedrijf. Dit voorkomt dat mensen al thuis inloggen. Dit kan ook gedaan worden via de webapplicatie. Naast urenregistratie online kan de app nog veel meer doen.

Meer dan urenregistratie online

urenregistratie online

De app heeft nog veel meer features dan alleen de uren bijhouden. Je kan ook een rooster maken die alle werknemers kunnen zien. Zo voorkom je misverstanden tussen jou en je crew. Je werknemers kunnen zelf aanpassingen doen aan het rooster als iemand een shift overneemt. Dit werkt erg eenvoudig. Je kan tot de minuut precies invoeren hoe lang je werkt.

Volledig automatiseren

De app kan de uren die je maakt automatisch uitbetalen. Zo hou je nog meer tijd over als werkgever om in je bedrijf te stoppen. Het uitbetalen gaat volledig veilig en wanneer jij dat wilt.