Geen categorie

Sporten en bijverdienen tegelijkertijd

We spenderen allemaal tijd aan sporten. Sommigen van ons heel erg intensief, anderen slechts af en toe. We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat de feestdagen eraan komen. Wat dit ook betekent is dat zodra het nieuwe jaar is aangebroken iedereen weer naar de sportschool rent om een abonnement te beginnen. De meeste mensen zullen na een of twee maanden amper nog naar de sportschool gaan en wel nog moeten betalen. In dit artikel willen we het omdraaien. We bespreken de beste manieren om te sporten en tegelijkertijd geld te verdienen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Werken op een bouwplaats

Vele aannemers kunnen altijd extra hulp gebruiken. Werken op een bouwplaats is fysiek zwaar werk en als je dat een zomer doet zul je beresterk worden. Wanneer aannemers een grofvuil container huren zoeken ze vaak hulp om deze container te vullen. Je zult waarschijnlijk geen gigantisch salaris krijgen met dit werk maar je kunt wel heerlijk buiten werken, zon pakken en ontzettend sterk worden. Op deze manier sporten is een full-body workout.

Werken als fitnesstrainer

Wanneer je als fitnesstrainer bij een sportschool werkt zul je heel goed verdienen en je zult in topvorm komen. Ik weet nog goed dat ik naar de sportschool ging en er verschillende groepslessen volgde. De trainer die deze lessen leidde deed er meerder achter elkaar en was beresterk. Als je wilt werken als fitnesstrainer bij een sportschool zul je natuurlijk wel bepaalde cursussen moeten volgen om gecertificeerd te zijn. Als je wilt sporten en geld verdienen is de beste manier om als groepslessen begeleider te werken. Wanneer je een personal trainer bent heb je niet zoveel tijd om zelf te sporten en ben je bovenal je client aan het ondersteunen.

Kampbegeleider

Een andere leuke manier om in de vakantie te sporten en tegelijkertijd geld te verdienen is om te werken als kampbegeleider. Er worden jaarlijks door organisaties zoals Vinea vele sportieve vakanties voor jongeren georganiseerd waar kampbegeleiders nodig zijn. Er zijn surfvakanties, klimvakanties en zeilvakanties. Het is ontzettend leuk om te werken op dergelijke kampen, helemaal wanneer het je veel plezier brengt om met kinderen om te gaan. Bedenk je wel dat je de verantwoordelijkheid draagt over deze kinderen.

Wintersportleraar

Jaarlijks zijn er veel Nederlanders die op wintersport willen. Helaas is wintersport wel best duur. Een goede manier om dit op te lossen is door een opleiding te doen tot ski- of snowboardleraar. Een vriend van mij gaat jaarlijks een paar maanden in de alpen als snowboardleraar werken en kan dan de hele dag snowboarden en tegelijkertijd geld verdienen.

Reacties uitgeschakeld voor Sporten en bijverdienen tegelijkertijd