Wonen

Tevreden met vouwgordijnen op maat

Ik heb een appartement in de binnenstad van Alkmaar en was op zoek naar vouwgordijnen op maat. Het is een fantastisch appartement waar ik in woon, maar het is uit de jaren dertig. Dat betekent allemaal hoekjes en vreemde afmetingen voor deze moderne tijd. Dat geldt ook voor mijn ramen, hier had ik echt maatwerk nodig wat betreft mijn gewenste vouwgordijnen. Ik ben overigens een liefhebber van mooie stoffen en wilde echt iets anders dan gewone gordijnen. Ik hou van de jaren dertig en wilde ook een tint wat hier goed op aan zou sluiten. De keuze was enorm hier op de site, dat vond ik al helemaal super. Eindelijk een site waar ik vond wat ik al een jaar zocht! Uiteindelijk vond ik wat ik wilde hebben en heb toen even gebeld wat betreft het maatwerk, dat werkte prima. De levering kwam en de montage verliep vlekkeloos. Na een paar uur hing alles zoals ik wilde en was ik zo blij! 

Service op maat

Dit is echt nog eens bedrijf die service levert en doen wat ze beloven. Heerlijk. Echt een absolute aanrader dit!