filling pieces
Geen categorie

Toe aan nieuwe schoenen om te shinen deze zomer?

Je kent het wel, dat je gewoon toe bent aan nieuwe schoenen. De zin “Ja, maar je hebt toch schoenen?” wil je daarom ook niet horen. Want je hebt nooit genoeg schoenen toch? Nou, precies. Daarom is het hoog tijd om nieuwe schoenen te halen. Maar ja, je moet ook bedenken wat voor schoenen je wilt. En natuurlijk, wat voor kleding jij draagt.

Kijk altijd goed naar jouw eigen stijl.

Tuurlijk, het is leuk om met de mode mee te gaan. Maar heeft dat voor jou toegevoegde waarden? Voel jij je daar goed bij? Ben jij daar jezelf in? En die laatste vraag is eigenlijk wel het belangrijkste. Ben jij wel jezelf in de kleding en schoenen die je draagt? En misschien ook wel in de dingen die je doet. Want je moet natuurlijk doen wat je zelf leuk vindt. Want daar ben je uiteindelijk ook goed in. En iedereen heeft zijn eigen stijl. Al lijkt dat vaak niet wanneer je naar mainstream typetjes kijkt. Maar echt iedereen heeft zijn eigen stijl. En die moet je ook volgen. Want dat is belangrijk. Horen schoenen van Filling Pieces bij jou? Dan draag jij die schoenen! Past vooral veel basic items bij jou? Dan draag jij veel basics. Want zolang jij je daar goed in voelt, dan moet je dat vooral ook dragen. En echt waar, in deze wereld, zal iedereen een mening hebben. Maar wie zijn zij om jou te vertellen wat je aan moet doen? Precies, niemand eigenlijk.

Zoek en gij zult vinden!

Kijk, jouw ideale schoenen, die vind je waarschijnlijk niet 1, 2, 3. Daarom is het soms belangrijk om een kleine zoektocht te hebben. Deze kan natuurlijk online of offline plaats vinden. Net wat jij fijn vindt. Het voordeel bij online zoeken is wel dat je gigantisch veel mogelijkheden in een korte tijd kan bekijken. Het voordeel dan weer bij offline zoeken is dat je de schoenen gelijk aan kan trekken. En dat is ook weer fijn, want dan weet je gelijk of ze goed zitten en of ze goed staan. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Maar wanneer jij uiteindelijk de perfecte schoen voor jou hebt gevonden, wat dan ook nog eens bij (bijna) al jouw outfits past. Dan kan jij de komende zomer gaan shinen wanneer jij op pad gaat.

Welk merk schoenen is jouw favoriet en draag jij het liefst? 

Reacties uitgeschakeld voor Toe aan nieuwe schoenen om te shinen deze zomer?