verkoop assurantiekantoor
Zakelijk

Verkoop assurantiekantoor

Een verkoop assurantiekantoor? Dit bepaal je niet zomaar even. Als je dan besloten hebt om jouw assurantie te verkopen dan is het wel belangrijk dat je hier goede en professionele hulp bij krijgt. Wij zijn er voor jou om te helpen bij het verkopen van jouw assurantiekantoor. Wij staan er om te popelen om ook jouw assurantiekantoor voor een goede prijs te verkopen.

Hoe verkoop je een assurantiekantoor?

verkoop assurantiekantoor

Wij zijn er voor jou als tussenpersoon om jou assurantiekantoor te verkopen aan een betrouwbare koper. Wij hebben een groot klantenbestand met klanten die het assurantiekantoor dolgraag van jou over willen kopen. Op het moment dat jij hebt gekozen om jouw kantoor door Confidentia te laten verkopen. Gaan wij kijken wat de waarde is van het kantoor en wat er allemaal ondernomen moet worden om het kantoor voor de juiste prijs te verkopen.

Wat komt er kijken bij de verkoop assurantiekantoor?

Tijdens de verkoop van jouw assurantieportefeuille zullen wij zorgen dat de onderhandelingen soepel verlopen. Het is daarentegen wel belangrijk dat je bij sommige besprekingen aanwezig bent om de waarde te bepalen en eigen inbreng te geven. Neem dus contact op met Confidentia als je een betrouwbare tussenpersoon zoekt voor de verkoop van jouw assurantiekantoor.