led spots dimbaar
Geen categorie

Verschillende soorten verlichting

Er bestaan tientallen soorten verlichting die in bijna elk huis vaak voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan mooie hanglampen, leeslampen en natuurlijk de led spots die niet mogen ontbreken. Vaak wordt er gedacht dat in een klassieke inrichting vooral veel hang- en stalampen heeft en dat de spotjes in de wat meer moderne huizen horen. Niets is minder waar! Spots kunnen natuurlijk altijd en overal worden geplaatst. Het is juist leuk om bij een klassieke inrichting ook spotjes te gebruiken. Led licht is namelijk heel duurzaam en dus goed voor elke woning. Je bespaart namelijk veel energie en dat helpt je weer om geld te besparen. Ook in de modern ingerichte woningen zijn vaak ander soort lampen te vinden. Het leukste is om een combinatie van de verschillende soorten lampen toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan mooie hanglampen boven het keukenblok en spots boven het aanrecht. Led spotjes zijn net wat feller dan de halogeen lampen en kunnen dus uitstekend gebruikt worden op de plekken waar je veel licht nodig hebt, zoals het aanrecht. Een mooie hanglamp geeft wat minder licht en kan beter niet alleen worden geplaatst. Voor het effect zijn de fraai gevormde hanglampen echter wel heel leuk. Ze geven als een echt statement piece iets extra’s aan de inrichting. Het juiste licht wordt echter door de led spots gevormd, dus zorg dat er voldoende spots worden opgehangen. 

Kies voor variatie in de woonkamer

Een mooie woonkamer ontstaat door sfeer te creëren. Dit doe je geheel op je eigen manier, iedereen heeft immers een eigen smaak. Het is daarom goed om eens wat inspiratie op te doen en waar doe je dat anders dan op de talloze website over inrichting en goede verlichting? Je vindt dan gemakkelijk een zeer groot aanbod van mooie led spots dimbaar. Door het dimmen van het licht wordt het zachter en kun je gemakkelijk een romantische sfeer creëren. Ook wanneer je een filmavondje hebt gepland is het gedimde licht zeker aan te raden! Er zijn veel soorten led spots die dimbaar zijn. Je kunt kiezen voor kantelbare spots, maar ook voor zwarte, witte of chroomkleurige spots die overal in huis te plaatsen zijn. 

Prachtige verlichting kopen

De spots gaan vele jaren mee en zijn gemakkelijk in te bouwen in het plafond. Zorg voor een goede doorstroom van de lucht, zodat de warmte van de lampen snel afgevoerd kan worden. Hierdoor wordt oververhitting tegen gegaan. Welke lampen je ook met elkaar gaat combineren, een huis vol prachtige verlichting is altijd heel sfeervol. Wees ook niet bang om te combineren, juist verschillende lampen samen geven een heel mooi effect.

Reacties uitgeschakeld voor Verschillende soorten verlichting