e-smoker
Roken

Waarom een e-smoker altijd beter is dan roken

Je ziet e-smokers tegenwoordig overal. Veel mensen zien de voordelen in van e-smokers en besluiten zelfs te stoppen met normale sigaretten. En dat is erg mooi, want e-smokers zijn op veel vlakken veel beter voor je. Waarom een e-smoker nu beter is, nemen we in dit artikel met je door.

E-smoker in plaats van sigaretten

e-smoker

Een e-smoker vul je met vloeistoffen waar nicotine in zit. Deze vloeistof wordt verdampt en die adem je vervolgens in. Dit is een korte beschrijving van het roken met een e-smoker, en je zal mogelijk al zien dat je niets hoeft op te steken. Je hoeft alleen de damp in te ademen om de nicotine binnen te krijgen. En daarnaast zal de damp een smaak hebben, die je bovendien zelf kunt uitkiezen. Deze vloeistof bevat niet de schadelijke stoffen die wel in normale sigaretten zitten, en dat is erg aangenaam. Maar dat is niet het enige, e-smokers laten ook geen nare geuren achter. Je kunt het roken en niemand zal ruiken dat je dit gedaan hebt. Daardoor is het mogelijk om e-sigaretten in omgevingen te roken waar normale sigaretten absoluut verboden zijn. Denk aan openbare ruimtes bijvoorbeeld. 

e-smoker

E-smokers zijn ook erg goedkoop, je moet bij aanschaf alleen de e-smoker eenmalig kopen. De vloeistoffen kosten het meeste geld, maar zijn nog steeds goedkoper dan sigaretten. Deze kun je tevens online bestellen, zodat je niet eens de deur uit hoeft om ze in huis te halen. Het is slim om de kosten van roken eens bij elkaar op te tellen, en vervolgens uit te rekenen hoeveel het roken van een e-smoker je zal kosten. Dit zal een extra motivatie voor je zijn om de overstap te maken van sigaretten, naar e-smokers.

Reacties uitgeschakeld voor Waarom een e-smoker altijd beter is dan roken