rijbewijs in Tiel
Rijbewijs

Wie heeft zijn rijbewijs in Tiel gehaald?

Graag haal ik mijn rijbewijs in Tiel. Wie van jullie heeft dat ook gedaan? Ik kom uit de omgeving. Het lijkt mij het makkelijkste om hier de wegen te leren kennen en dus mijn lessen te volgen. Er zijn door het hele land veel rijscholen beschikbaar. Vooraf heb ik even gekeken waar het slagingspercentage het hoogste was. Ik zag direct dat ANWB hoog aangeschreven staat! Hier hebben zij ook veel instructeurs. Dat vind ik zelf prettiger, voor het geval dat ik niet goed kan samen werken met iemand. Een rijschool met maar 1 instructeur biedt die mogelijkheid niet. En dat zie je vaak, hoor!

 

rijbewijs in Tiel

Ik wil ook mijn rijbewijs in Tiel halen

Na een tijdje dubben heb ik besloten: ik wil ook mijn rijbewijs in Tiel halen! Hebben jullie nog opties voor mij? Of misschien goede tips en adviezen. Binnenkort staat mijn eerste proefles bij ANWB gepland. Die kon ik gratis aanvragen en dat trok mij wel aan. Zo zit je niet direct vast aan een rijschool waar je niets mee hebt. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met ANWB. Dat dit een goede rijschool is staat in ieder geval vast. Ik hoop dat ik dan over een paar maanden mijn papiertje dan ook eindelijk heb.