Tips

Wil je jouw online conversies door het dak laten schieten?

Wil jij ook dat jouw conversies op je website naar de maan stijgen? Je hebt een hoop bezoekers maar ze converteren niet. Dan is het tijd voor en A/B test en wellicht wel voor meerderen. Waarschijnlijk heb je nog nooit van Google Optimize gehoord en dat is niet zo vreemd. Je begeeft je dan in het gebied van de Conversie optimalisatie specialist. Websites als Booking.com draaien gigantisch veel testen per dag waardoor de kans bijna 100% is dat jij een andere pagina ziet dan iemand die tegelijkertijd in een andere stad kijkt. Hierdoor testen ze wie er wel converteert, hoe en waarom. Uit al deze data kunnen ze de website verder optimaliseren zodat er nog meer conversies plaatsvinden.

In de praktijk

Het klinkt allemaal erg makkelijk. Een test uitvoeren, data bekijken en de beste test werkelijkheid laten worden. Echter is dit nog enigszins eenvoudig om zelf uit te voeren voor een kleine website, maar voor een grote website niet. Dan heb je echt de hulp nodig van een specialist die zijn vak goed kent en spreekt. Hij moet dit allemaal werkelijkheid maken en dat kan je als leek niet zo snel zelf regelen. Je hebt uiteindelijk een websitebouwer nodig die de wijzigingen voor je gaat doorvoeren. Meestal weet je heel erg veel interessante data uit je testen te halen zodat je dit ook mee kan nemen naar de toekomst. Daarnaast kan het per regio schelen hoe goed een website scoort en of je veel of weinig conversies behaalt.

Uitbesteden

We raden je aan om een conversie optimalisatie specialist in te huren. Waarom? Hij zorgt ervoor dat jij ongestoord je eigen werkzaamheden kan uitvoeren en de conversies binnen stromen. Mij was opgevallen dat je op https://www.nickheurter.nl/ en specialist kan vragen om deze belastende taak op zich te nemen.

Reacties uitgeschakeld voor Wil je jouw online conversies door het dak laten schieten?