lifestyle,  Mode

Wonder World Textiel

Bent u opzoek naar een textieldrukkerij die kleding kan bedrukken? Wonder World kan allerlei soorten textiel bedrukken, maar ook zitzakken, kinderstoeltjes, hondenkussens en andere leuke producten. Het bedrukken van bedrijfskleding kan soms een lastige zaak zijn. Het moet namelijk water- en vuilafstotend materiaal zijn waarbij de bedrukking niet vervaagt naarmate de tijd. Tegenwoordig is er een ruime keuze aan drukkerijen en wint het bedrukken van kleding steeds meer populariteit. Ben jij benieuwd op welke manier deze textiel drukkerij te werk gaat? Lees dan vooral verder.

Wat is textieldruk?

Je kunt textiel op verschillende manieren bedrukken. Bij Wonder World maken ze gebruikt van sublimatiedruk. Ik hoor je denken, wat houdt dit precies in? Dit is een speciale manier van bedrukken wat gebeurt onder 200 graden waardoor de inkt als het ware in het artikel / de stof wordt geperst. Op deze manier blijft de bedrukking het beste aan de stof vastzitten en kan deze tegen vuil en water. Sublimatiedruk wordt vaak toegepast bij het drukken van bedrijfs- en sportkleding. Het resultaat is verbazingwekkend goed. De opdruk is op geen enkele manier te verwijderen en is onderdeel van de stof geworden. Zo is je shirt of hesje kras- en waterbestendig. Ideaal dus voor een langdurig mooi resultaat.

Een persoonlijk ontwerp laten drukken, ja dat kan!

De textiel specialist in het bedrukken van eigen ontwerpen op katoen of polyester. Alles is mogelijk bij Wonder World in Almelo en je kunt altijd persoonlijk contact met ze opnemen om een ontwerp te bespreken. Ze kunnen je alles vertellen over het soort stof en hoe het drukwerk precies gedaan wordt. Heb je hulp nodig bij het bedenken van een eigen ontwerp? Daar draaien ze hun handen niet voor om bij Wonder World, dus schroom niet om contact op te nemen met dit leuke Twentse bedrijf.

Reacties uitgeschakeld voor Wonder World Textiel